Welkom op de internetsite van zaalvoetbal vereniging EBZV'85 uit Borne.

Dit seizoen komen wij uit met 8 teams in de competitie: EBZV 1 & 2 in de 3de klasse en EBZV 3, 4, 5, 6, 7 & 8 in de 4de klasse. De thuiswedstrijden spelen we op vrijdag in sporthal "het Wooldrik" in Borne van 19.00 tot 22.00 uur.


Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze Europese privacywet (GDPR – General Data Protection Regulation) bevat de regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. De AVG zal de privacy rechten van mensen scherper gaan waarborgen. 

Informatie:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/privacy-en-persoonsgegevens.

EBZV'85 respecteert jouw privacy. In de Privacyverklaring van EBZV'85 willen wij je op een heldere, transparante, eenvoudige maar correcte manier informeren wanneer, waarom en hoe de club persoonsgegevens verzamelt, gebruikt, deelt en beschermt. Dit van personen die ons persoonsgegevens verstrekken via de website en toepassingen van de club of bij registratie bij EBZV'85.

Van de voorzitter:

Status sportcafé; er wordt momenteel door ongeveer 20 vrijwilligers gewerkt aan de schoonmaak / sloop en herinrichting. Nieuwe koelcel / verandering bar en inrichting enz.
Er wordt  met veel enthousiasme door verschillende partijen gewerkt. Ik wil hierbij onze leden vragen toch nog eens goed na te denken over de inzet als vrijwilliger. Vanuit de andere verenigingen is er wel veel animo. Het heeft ook voor onze vereniging veel voordelen.

 

 

 Privacyverklaring

 EBZV'85, zaalvoetbal voor iedereen in de regio Borne!