Welkom op de internetsite van zaalvoetbal vereniging EBZV'85 uit Borne.

Dit seizoen komen wij uit met 8 teams in de competitie: EBZV 1 & 2 in de 3de klasse en EBZV 3, 4, 5, 6, 7 & 8 in de 4de klasse. De thuiswedstrijden spelen we op vrijdag in sporthal "het Wooldrik" in Borne van 19.00 tot 22.00 uur.


De Zaalvoetbalvereniging EBZV uit Borne heeft afgelopen vrijdag het seizoen afgesloten met het jaarlijkse onderlinge toernooi. Tijdens het toernooi werden zowel Jeroen van der Parren (links op de foto) als Marcel ten Heggeler (rechts) in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig lidmaatschap van de vereniging die sinds 1985 bestaat.

Jeroen is oud-speler van het eerste elftal van EBZV en tegenwoordig speelt hij in het zesde. Marcel is bestuurslid en voormalig secretaris en wedstrijdsecretaris. Ze werden bedankt voor hun jarenlange inzet voor de club en gefêteerd met bloemen. Tot in de late uurtjes werd het feest vervolgens voortgezet in sportcafé ‘De derde helft’ in ‘t Wooldrik.

 

EBZV 8 winnaar onderling toernooi 2018! Na een spannende finale wint EBZV 8 met 2-1 van EBZV 3.

EBZV 2 wint de 3de en EBZV 1 de 4 plaats.

  

EBZV 9 winnaar van het zeer geslaagde jaarlijkse onderlinge toernooi!
Na een spannende finale wint het nieuwste EBZV team na penalty's van het eerste.

    

 

 

Van de voorzitter:

Status sportcafé; er wordt momenteel door ongeveer 20 vrijwilligers gewerkt aan de schoonmaak / sloop en herinrichting !  nieuwe koelcel / verandering bar en inrichting enz. 23 juni passeerde de akte van de nieuwe stichting bij notaris kuhlmann ! 

Er wordt  met veel enthousiasme door verschillende partijen gewerkt ! Ik wil hierbij onze leden vragen toch nog eens goed na te denken over de inzet als vrijwilliger ! Vanuit de andere verenigingen is er wel veel animo ! Het heeft ook voor onze vereniging veel voordelen !!

Vrijdag 27 mei heeft EBZV aan het einde van het onderlinge EBZV toernooi op gepaste manier Willem bedankt voor zijn jarenlange dienst bij sportcafé 't Wooldrik. Willem gaat van zijn welverdiende pensioen genieten.

  

  

 

Vrijdag 27 mei is EBZV 1 winnaar geworden van het jaarlijkse onderlinge EBZV toernooi. In een spannende finale versloegen zij EBZV 2 met 1-0.

Het was een zeer geslaagd toernooi als afsluiting van een goed en sportief seizoen.

  

  

 

 Privacyverklaring

 EBZV'85, zaalvoetbal voor iedereen in de regio Borne!