Welkom op de internetsite van zaalvoetbal vereniging EBZV'85 uit Borne.

Dit seizoen komen wij uit met 7 teams in de competitie: EBZV 1 in de 3de klasse en EBZV 2, 3, 4, 5, 6 & 7 in de 4de klasse. De thuiswedstrijden spelen we op vrijdag in sporthal "het Wooldrik" in Borne van 19.00 tot 22.00 uur.

Met ingang van het seizoen 2020/’21 wil de KNVB zaalvoetballers de mogelijkheid bieden om te zaalvoetballen in een veteranencompetitie. De voetbalbond signaleert namelijk vanuit verschillende zaalvoetbalverenigingen dat er behoefte is aan competities in de veteranencategorie (minimale leeftijd 35).

Bij zaalvoetbal wordt er vijf tegen vijf gespeeld op een klein speelveld. Hierdoor is het spel vlot en dynamisch. Het is een intensieve, spectaculaire en uitdagende sport. Om het voor iedere zaalvoetballiefhebber leuk en uitdagend te houden, biedt de KNVB de mogelijkheid om een team in te schrijven voor deze veteranencompetitie!

Belangrijk om te weten!

  • Minimale leeftijd om deel te nemen aan deze competitie is 35 jaar
  • Minimaal aantal teams om een competitie te beginnen bedraagt zes
  • Maximaal 2 dispensatiespelers mogen deelnemen die tenminste 30 jaar zijn

Leuk om te weten!

  • Nederland is gastland voor het EK-zaalvoetbal in januari 2022

Interesse in zaalvoetbal?

Interesse om te gaan zaalvoetballen, of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Privacyverklaring

 EBZV'85, zaalvoetbal voor iedereen in de regio Borne!